05 november 2008

sexy shiet och ångest

(ah typ det sexigaste jag sett!!!)


jag börjar bli så gammal Oo först har jag problem med ryggen, och nu har jag typ fått reumatism!!! stod ute ganska länge för en stund sen och nu har jag skitont i knälederna! WTF!
jag är 20 år!
arg!

vad är dealen med att läkare alltid ser så unga ut? idag hade vi en kille som jag var helt övertygad om var läkarstudent och så säger han "jag har ju jobbat några år med hjärtsjukdomar men är inte färdig specialist än"! då måste han ju vara minst 30, och han såg ut som... 19?
!!!
det känns lite gaddigare med utbildningen nu. och nu ska jag förihelvete vara duktig och styra upp och inte sitta och hetsplugga kvällen innan tentan!
men fortfarande en massa ångest. (varför är man så emo? ><)
det känns bara så tungt att det är så mycket man vill göra hela tiden. jag vill styra upp skolan och plugga mycket, jag vill träna och bli smal, jag vill hinna vara med wege, jag vill hinna träffa folk, jag vill lära mig om uppfödning av ragdolls, jag vill se program på tv och ha grey's anatomy-maraton, jag vill hinna jobba och få lite pengar osv osv. plus det man måste typ mat, städa, tvätta, sova.
hur i hela friden är det tänkt att man ska få ihop det på 24 timmar?! eller 7 dagar Oo
så man måste alltid ge upp en massa saker för att kunna styra upp nånting annat! varför är det så? sad :(
nu tänker jag i alla fall styra plugg (men kommer bli tjock!). prioriterar inte att jobba så det är skönt (men blir fattig!). kramas med elskling och ser på grey's (men kommer aldrig få kattbäbisar!). alltid uppoffringar! ah! ångest!

ja ja.
man ska inte whina jämt.
nu lyssnar jag på blind guardian ^^ nostalgi!
ska läsa om hjärtan i vår "huvudbok" den här kursen. den har 750 sidor. det känns inte jobbigt. alls. Oo

dagens gadde:
- träffade linda :D
- obama!

dagens nongadde:
- ångest
- folk som inte uppdaterar sina bloggar! men lägg ner den då ffs! vad är poängen liksom? ><

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag är också stressad, tvspel, tvserier, böcker, jobbsökande, träffa folk, träffa dig, handla julklappar, va med cristoffer, leka med kisse och jobba och vara sjuk på det :( Men tjejen på bilden har ingen rumpa alls! så osexigt! Jag trodde först att det var pälsen som täckte halva rumpan, för det såg helt sjukt ut!

(ordverifieringen på denna kommentaren var "balliz" fniz)

Jasmin sa...

nu ska jag låta töntig och optimistisk även fast jag själv är värsta emo. men du får väl försöka fokusera på vad du faktiskt får, och inte vad du ger upp. för man kan ju inte alltid ha tid för allt. du kommer ju ha tid med kattbebisar sen när du inte prioriterar så mycket annt. du får försöka ta det lite i omgångar eller nåt :) och ah, hon skulle haft större butt!