09 januari 2011

sjukstugan

i torsdags (medan jag satt och såg på top model even!) började jag känna mig trött och ont i magen-ig. sen hann det bara gå typ två timmar så kom det KRÄÄÄÄK!
Oo
och jag som aldrig kräks!!
(förutom på fyllan förstås :P)
orkade inte äta nånting, drack ett glas vätskeersättning som kom upp sen på natten. yaay.
sov en sån här sjukt jobbig natt när man vaknar och vill bara somna om för att allt är så jobbigt, och antingen håller man på att frysa sönder eller svettas ihjäl.
sov i typ 12 timmar och drömde att jag var en gigantisk drake som en massa människor höll på att stänga in genom att bygga ett slott runt. typ. Oo
sen övergick det till att jag var en riddare vid det där slottet, sen var jag riddarens fru tror jag. det var ju ett tag sen nu så jag kommer inte ihåg så bra.
det var skumt iaf!
och det konstiga är att varje gång jag vaknade och somnade om återvände jag till samma dröm! bara det att jag ibland bytte karaktär!
men sen vaknade jag och var i alla fall inte magsjuk längre!

oh well
vara sjuk suxx
och alla är sjuka överallt och alla smittar och ingen kan vara med varann och vi har tråkigt! :C

jag är frisk nu, men hardy är fortfarande sjuk!
lille gubben :(
om det är rs-virus, som mina googlingar har lett mig till att tro, står det "Sjukdomen brukar gå över på två veckor, men många barn kan hosta lång tid därefter."
jaa vad roligt!
Oo

ja ja, än så länge är han bara sjuk och gnällig, kan tänka mig att om man fick skulle man själv mest ligga och gnälla när man är sjuk och eländig, hehe.
han verkar inte uttorkad i alla fall, men det drygaste är att vi inte får i honom nån mat! det enda som funkar är välling, och under vissa protester, en skål gröt på morgonen.
allt annat får han kväljningar av så fort man stoppar i munnen! :/
MEN idag åt han en liten 8-månaders-frukt-yoghurt-mellis-grej i alla fall!
bättre än inget åtminstone! :)

så det är rätt segt och tråkigt här
suck :(
och jag har märkt att jag har varit askass på att ta bilder på senaste tiden! :O
kanske för att det är roligare att ta bilder på hardy när han är glad och gör roliga saker. :/ men jag är typ livrädd för att jag ska komma av mig att ta bilder och sen ska hardy fråga mig om jag bara tyckte att han var söt när han var jätteliten eller nånting!
haha ><

on a more positive note så har jag gått ner 4,3 kg på min första vecka!!
haha
det lär ju ha en del med magsjukan att göra :P
hoppas det inte går upp igen bara för att jag äter och dricker nu!
det vore ju lite störande!


nu vill jag se mer av nyaste grey's!
men wege började se nya smallville samtidigt och jävla megavideo har ju sin gräns att man får max se 72 mintuer utan att vara registrerad! så mitt i varsitt avsnitt stannade det och nu måste vi vänta 30 min!
aaaarg!

1 kommentar:

saralovisa sa...

Åh era stackare! Fyfan.. nej du som verkligen aldrig kräkts av magsjuka.. vilken chock det måste ha vart!
Sv: Vettefan.. dom vart typ försenade med ombyggnationerna så det ska inte gå att övernatta fär papporna förrns i mars! Och så länge orkar jag då inte vänta! ;)